Uticaj promena u poslovanju u oblasti fintech-a

Panel pod nazivom „Uticaj promena u poslovanju u oblasti fintech-a“ održan je u prostorijama OTP banke u Beogradu, a među govornicima bio je i v.d. direktora IVI prof. dr Dubravko Ćulibrk. Događaj je okupio vodeće stručnjake iz fintech industrije koji su diskutovali o pravcu i dinamici promena koje oblikuju budućnost ovog brzorastućeg sektora.

Panelisti su se fokusirali na različite aspekte reformi, tehnoloških inovacija i evolucije korisničkog iskustva, istražujući kako ovi faktori doprinose oblikovanju fintech industrije. Tokom skupa razgovaralo se o najnovijim tehnološkim tendencijama koje diktiraju tempo promena u industriji i načinima na koje se poslovne strategije prilagođavaju novim zahtevima tržišta.

Takođe, bilo je reči o ključnim izazovima i prilikama sa kojima se fintech sektor suočava, uključujući potrebu za inovacijama, zaštitu podataka i korisničko iskustvo. Pored toga, panel je poslužio kao platforma za razmenu znanja i iskustava među stručnjacima, promovišući saradnju i zajednički rad na daljem razvoju sektora.