Otvorene prijave za EEML!

Istočnoevropska letnja škola mašinskog učenja (EEML) sa ponosom poziva sve zainteresovane da se prijave za ovogodišnji sedmodnevni program učenja koji se održava u Novom Sadu. Prijave su otvorene za sve entuzijaste, nezavisno od njihovog nivoa iskustva i znanja iz oblasti mašinskog učenja i veštačke inteligencije (VI).

EEML ima za cilj da pruži učesnicima dublje razumevanje tehnika mašinskog učenja i veštačke inteligencije i to kroz intenzivne sesije i interakciju sa vodećim stručnjacima u ovim oblastima. Učesnici će imati priliku da istraže najnovije trendove, tehnike i alate koje oblikuju budućnost VI.

Bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u oblasti mašinskog učenja, EEML vam nudi priliku da napredujete i povežete se sa istomišljenicima širom sveta.
Rok za prijavu je 29. mart 2024. godine do 23:59 časova i to bilo gde na svetu. EEML vas poziva da iskoristite ovu jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj. Za više detalja o programu i procesu prijave, posetite zvaničnu veb stranicu Istočnoevropske letnje škole mašinskog učenja. Pridružite nam se kako bismo zajedno proširili znanja iz oblasti mašinskog učenja i veštačke inteligencije!